Ohjeet

Etkö löydä tältä sivulta ratkaisua kysymykseesi tai ongelmaasi? Ota yhteyttä!

Hevosen tietojen muokkaus

Voit muokata ja lisätä itse joitakin tietoja suoraa hevosesi profiilista. Jos et ole merkinnyt hevoselle ensiarviointiin tuodessa esimerkiksi www-osoitetta, säkää, syntymäaikaa, väriä tai vanhempia, voit lisätä ne jälkikäteen. Orin voi myös aina ruunata ja osoitteen voi vaihtaa. Jos olet tehnyt hevostasi ilmoittaessa näppäilyvirheen ja haluat muokata jotain tietoa, jonka muokkaaminen ei onnistu hallintapaneelista, tee korjauspyyntö tältä sivulta löytyvällä tukipyyntö-lomakkeella.


Hevosen poistaminen

Hevosia ei toistaiseksi voi poistaa järjestelmästä. Tätä toimintoa kehitetään jos sille tulee tarvetta.


Tallin lisääminen

Voit lisätä tallin itsellesi tällä sivulla.


Tallin tietojen muokkaus

Voita muokata tallisi tietoja tallin profiilisivulla. Jos et jostain syystä saa muokattua tallin tietoja, niin tee tukipyyntö tältä sivulta löytyvällä tukipyyntö-lomakkeella.


Tallin poistaminen

Talleja ei toistaiseksi voi poistaa järjestelmästä. Tätä toimintoa kehitetään jos sille tulee tarvetta.


Useampi omistaja yhdellä tallilla

Jos tallilla on useampi omistaja, tallin toisen omistajan tulee rekisteröidä talli ensin ja lisätä jälkikäteen tallille toinen omistaja (tallin profiilista, josta voi muokata tallin tietoja muutenkin). Molemmat omistajat eivät saa rekisteröidä talleja erikseen niin, että rekisteristä löytyy sama talli useaan kertaan. Jos et jostain syystä saa lisättyä toista omistajaa, niin tee tukipyyntö tältä sivulta löytyvällä tukipyyntö-lomakkeella.


Hevosen siirtäminen käyttäjältä toiselle

Jos myyt hevosen, voit siirtää sen uudelle omistajalle siinä tapauksessa, että uudella omistajalla on käyttäjätunnus Rate My Ponyn sivuilla. Hevosen siirto tapahtuu hevosen profiilista. Jos et jostain syystä saa siirrettyä hevosta uudelle omistajalle, niin tee tukipyyntö tältä sivulta löytyvällä tukipyyntö-lomakkeella.